برگزاری بخش حضوری کلاسهای عملی نیمسال اول ۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/11/13 |
اطلاعیه مهم مورخ ۱۲ بهمن در خصوص  برنامه جدید کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها
طبق موافقت دانشگاه برای اجرای قسمت حضوری دروس عملی، برنامه دقیق زمان‌بندی قسمت حضوری کلاسهای دروس عملی حضوری و ترکیبی (حضوری/الکترونیکی) در فایلهای پیوست این اطلاعیه منتشر شده است. لذا دانشجویان می توانند جهت قطعی شدن نمرات با شرایط زیر در کلاسها شرکت کنند. در صورت نیاز به اطلاعات دقیقتر در خصوص برنامه به کانالها و صفحات دروس مراجعه و با مسئولین کارگاهها و آزمایشگاهها تماس بگیرید. نکات زیر حایز اهمیت است:
  1. برای استفاده حداکثری دانشجویان شهرستانی از خوابگاه گروه‌بندی درس آز انتقال حرارت تغییر کرده و برنامه ارائه آن بصورت مجزا در فایل پیوست ب ذکر شده است.
  2. برنامه دروس آز فیزیک اندازه گیری، آز کاربردهیدرولیک و سیستم بادی، آز متالورژی و عملیات حرارتی، آز دینامیک وارتعاشات و آز کنترل اتوماتیک هنوز اعلام نشده و در اولین فرصت اطلاع رسانی خواهد شد.
  3. برای دانشجویانی که موفق به حضور در قسمت حضوری کلاسها شوند نمره قطعی درنظر گرفته خواهد شد. برای دانشجویانی که به هر دلیل از جمله نگرانی از سلامت خود تمایل به حضور در قسمت حضوری کلاسها را ندارند امکاناتی فراهم خواهد شد که همزمان با کلاسهای نیمسال آینده (ترم دوم ۹۹) در خردادماه یا تابستان ۱۴۰۰ امکان حضور در قسمت حضوری کلاسها ایجاد و نمره آنها قطعی شود.
  4. از مسیولین دروس عملی خواسته شده که برای تغییر گروه دانشجویانی که بدلیل تداخل کلاسهای حضوری در بازه اعلام شده امکان حضور در یک کلاس را ندارد حداکثر همکاری را انجام دهند. لذا اگر نیاز به تغییر گروه برای رفع تداخل دارید در اسرع وقت با مسئولین کارگاهها و آزمایشگاهها تماس بگیرید و هماهنگی لازم را انجام دهید.
  5. برای حضور در خوابگاه و کلاسهای حضوری نیاز به اخذ گواهی سلامت از مرکز بهداشت دانشگاه است. برای اخذ این گواهی هر روز در ساعات اداری می توانید به مرکز بهداشت دانشگاه مراجعه کنید. طوری برنامه ریزی کنید که برای حضور در کلاسها و خوابگاه گواهی سلامت را اخذ کرده باشید.
  6. برای دانشجویان شهرستانی در بازه زمانی برگزاری کلاس و روز قبل و بعد از آن خوابگاه قابل استفاده است. درصورت نیاز به استفاده از خوابگاه به نکات زیر توجه کنید:
  • دانشجویان شهرستانی سایر دانشکده ها )غیر از مکانیک( که برای حضور در کلاسهای عملی اعلام شده در دانشکده مکانیک نیاز به استفاده از خوابگاه دارند در اسرع وقت درخواست خود را به اداره آموزش دانشکده خود ارسال کنند. در این درخواست مشخصات دانشجو کلاس عملی و گروه ثبت نامی و علت درخواست با توضیحات کافی در خصوص بازه مورد نیاز حضور در خوابگاه و ... ذکر شود.
  • برای دانشجویان شهرستانی دانشکده مکانیک شرکت کننده در کلاسهایی که در فایل " لیست درخواست خوابگاه" پیوست آمده است درخواست خوابگاه انجام شده است. دانشجویان شهرستانی شرکت کننده در کلاسهای حضوری که نیاز به خوابگاه دارند حتما به فایل "لیست درخواست خوابگاه" پیوست این اطلاعیه مراجعه و از صحت اطلاعات خود و بازه زمانی در نظر گرفته شده برای اقامت در خوابگاه اطمینان حاصل کنند. دانشجویان شهرستانی دانشکده مکانیک که اسم آنها در فایل "لیست درخواست خوابگاه" پیوست نیست و یا به هر دلیل (مثل جابجایی گروه) بازه مورد نیاز خوابگاه آنها باید اصلاح شود یا تغییر کند در اسرع وقت فرم درخواست آموزشی را تکمیل و به اداره آموزش دانشکدهugrad.me@aut.ac.ir  ارسال کنند. در این فرم مشخصات دانشجو کلاس عملی و گروه ثبت نامی و علت درخواست (تغییر گروه یا عدم وجود در فایل "لیست درخواست خوابگاه") با توضیحات کافی در خصوص اینکه بازه قبلی موجود در فایل "لیست درخواست خوابگاه" چه بوده و بازه مورد نیاز با توجه به تغییر گروه چیست و ... ذکر شود.
اداره آموزش دانشکده مهندسی مکانیک

پیوست ب
برنامه دروس عملی ترکیبی
برنامه دروس عملی حضوری