ثبت نام تکمیلی نیمسال دوم ۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/11/26 |
ثبت نام نیمسال دوم ۹۹-اطلاعیه شماره ۴
دانشجویان عزیز برای موفقیت هر چه بیشتر در انتخاب واحد تکمیلی لطفا به موارد زیر با دقت توجه فرمایید:
  1. توصیه میشود در ثبت نام تکمیلی از امکانات و ظرفیت موجود و نهایی شده تا زمان ثبت نام تکمیلی حداکثر استفاده را بکنید و در گروهها و دروس خالی ثبت نام کنید و روی افزایش ظرفیت حساب نکنید افزایش ظرفیت بسیار محدود و فقط در شرایط خاص صورت میگیرد.
  2. برای دروسی که در چند گروه ارایه میشود و ظرفیت گروههای خالی جوابگوی متقاضیان است افزایش ظرفیت به هیچ عنوان انجام نخواهد شد.
  3. برای دروسی که بیش از یک گروه تدریسیار دارند در انتخاب گروه تدریسیار دقت کنید در گروهی که ظرفیت خالی دارد ثبت نام کنید. در صورتیکه درس ثبت نام شود و تدریسیار رزرو باشد درس توسط سیستم بعد از انتخاب واحد حذف خواهد شد.
  4. از آنجا که درس مبانی برق و الکترونیک در نیمسال دوم ۹۹ ارائه نشده است برای ورودی‌های ۹۸ اخذ درس مبانی برق ۱ هم بجای این درس قابل قبول خواهد بود. توجه کنید که هر دو درس نباید گذرانده شود و فقط یکی از آنها قابل قبول خواهد بود.
  5. دروس مکانیک برش فلزات و فیزیک اندازه‌گیری تا ثبت نام تکمیلی به پرتال اضافه خواهند شد.
  6. توجه کنید با شروع زمان ثبت نام امکان تغییر ساعات کلاسها یا امتحانات وجود ندارد اگر پیشنهادی در خصوص تغییر ساعت کلاس تدریسیار یا حل تمرین دارید درخواست خود را به نمایندگان دانشجویان آقای امید مجتهد زاده omidmzf@gmail.com (نماینده دروس گروه جامدات)، آقای فرید پورنیا pourniafarid۲۰۰۰@gmail.com (نماینده دروس گروه سیالات) و آقای محمدرضا محمودی mrmahmoodi۱۹@gmail.com (نماینده دروس گروه ساخت و تولید) ارسال کنید. مشکلات و درخواستهای جمعی برای اصلاح برنامه آموزشی را این عزیزان جمع آوری و برای بررسی به آموزش ارسال میکنند و حل مشکلات جمعی در الویت است.
  7. ثبت نام تکمیلی در تاریخ ۲۸ و ۲۹ بهمن انجام خواهد شد و اطلاعیه برای ارسال درخواست اخذ و حذف دروس بعد از اتمام ثبت نام تکمیلی منتشر خواهد شد حتما مطابق رویه منتشر شده بعد از ثبت نام تکمیلی درخواست های خود را به اداره آموزش ارسال کنید. از آنجا که امکانات محدود است سعی کنید با برنامه ریزی صحیح و استفاده از فرصت ها و ظرفیتهای موجود مشکل انتخاب واحد خود را در زمان ثبت نام تکمیلی حل کنید و کار را به اما و اگر نیاندازید. آنچه توسط ارسال درخواست به اداره آموزش امکانپذیر است بسیار محدود و شامل موارد خاص است.
  8. توجه شود دسترسی به اینترنت مطمئن از وظایف دانشجویان است و مشکلاتی از قبیل عدم دسترسی به اینترنت و قطعی اینترنت شخصی قابل بررسی نیستند در خصوص قطعی سامانه دانشگاه هم از قبل چاره ای اندیشیده شده و در اطلاعیه زمانبندی ثبت نام توضیح داده شده است. بنابراین لطفا برای ثبت نام تکمیلی و حذف و اضافه برنامه ریزی دسترسی مطمئن به اینترنت را داشته باشید.
  9. برای اخذ دروس تخصصی اختیاری از سایر دانشکده ها رویه میهمان بین دانشکده ای در آینده منتشر خواهد شد. زمان این درخواستها فاصله بین ثبت نام تکمیلی و حذف و اضافه خواهد بود.
  10. برای مشاوره در خصوص مشکلات مربوط به انتخاب واحد که در موارد بالا ذکر نشده میتوانید از راههای ارتباط با ما (لینک) استفاده کنید. لطفا برای مسایل آموزش فقط از ایمیل رسمی (ugrad.me@aut.ac.ir) استفاده کنید. اداره آموزش مسئولیتی در خصوص پاسخگویی به ایمیلهایی که به سایر آدرسها ارسال شوند ندارد.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما دانشجویان عزیز
اداره آموزش دانشکده مهندسی مکانیک

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 2427 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر